Over Liesbeth

 

Ga met mij mee en kijk en voel wat ik beleef in de wereld om ons heen!

 

In de buurt

In de buurt maak ik van de dingen die ik om heen zie en die mijn aandacht trekken, een rondje in natuurgebied 'de Deelen' kan daarin een inspiratie zijn. Maar ook in de achtertuin of in de stad is veel te zien en vast te leggen. Dit resulteert in mooie afbeeldingen voor aan de muur.

Bijzondere Bomen

Bijzonder Bomen  

Op het moment ben ik bezig met een korte opleiding aan de Kunstacademie Friesland, hier ben ik bezig om samen met een 7 tal andere studenten een expositie op te zetten in een boerderij in Oldeboarn.

De epositie heeft als thema "Schuur". Hier laat ik mijn fotowerken zien van 3,5 m hoog, van de 'ogenbomen' die in mijn omgeving groeien. Dit zijn foto's van de grauwe abeel afgedrukt op doek.

Een ander project was een onderzoek naar de architectuurstroming ' de Amsterdamse School. Ik ben hierbij op zoek geweest naar sporen van deze stroming in Friesland en ik was verrast om te ontdekken hoeveel gebouwen er nog in Friesland te vinden zijn.

Het fotograferen en het nastreven van een mooi doel geeft mij veel voldoening.

Water Werken

Water Werken.Voor deze foto's heb ik heel wat uurtjes aan de waterkant doorgebracht. Ik heb als het ware het water onderzocht. Welke kleur heeft het water? Is dat anders wanneer het hard waait? Zit er verschil in als ik het water van een meertje fotografeer of het water in een sloot langs een akker? Heerlijk dromen en verwonderen bij het water.

Liesbeth de Leeuw, Tjalleberd.